Conferința ONLINE de Episcopia Ortodoxă Română – INVITAȚI TOȚI ENORIAȘII ( Sesiune Q&A )

Tehnologia este din ce în ce mai adâncă în viața noastră. Datorită pandemiei cu virusul COVID-19, multe instituții dar și persoane fizice au început să-ți desfășoare activitatea în mediul online. Fie că vorbim de toată activitatea mutată în online, sau doar parțial, un lucru este cert – omenirea se îmbunătățește de la o zi la alta.

Din această evoluție extraordinară, n-au scăpat nici cei de la Episcopia Ortodoxă Română, realizând importanța tehnologiei.

Prin decizia luată de aceștia, s-ar crede că se dorește ca legătura strânsă dintre creștinii de pretutindeni și Episcopia Ortodoxă Română să rămână în continuare una strânsă chiar dacă fizic este mai dificil.

Aceștia au găsit o portiță care ar putea să ajungă la sufletul enoriașilor chiar și în plină pandemie. Soluția este conferința online realizată de Episcopia Ortodoxă Română. Cu ajutorul acestei schimbări, creștinii pot vedea seria de conferinține organizate în prima săptămână a Postului Nașterii Domnului.

Însuși Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Andrei a conferențiat pe tema ”Iisus Hristos – plinirea prorociilor: nădejde și încurajare în vremuri de restriște”. Totul a avut loc pe platforma ”Zoom meetings”, putând să fie urmărită pe mai multe canale media. De asemenea, la finalul conferinței online a avut loc o sesiune Q&A ( Întrebări și răspunsuri ).

Totodată, în mediul online există diferite metode și posibilități prin care persoanele pot să susțină cauzele în care cred. Renumitele platforme de donații online, sunt extrem de răspândite în online. Până la această oră, nu există informații care să arate intenția ca Episcopia Ortodoxă Română să fii intenționat atragerea de fonduri tip donații prin astfel de platforme. Totuși, anumite persoane consideră că nu este exclus, deoarece există chiar ”streameri” care folosesc platformele respective.

Astfel că, mâine 23 Noiembrie este ultima zi în care Episcopia Europei de Nord difuzează conferințe online, susținute de personalități ale Bisericii și culturii ortodoxe românești.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here