ATENȚIONARE – A mers cu ARMA în cimitir iar apoi ”DE CE EU?” – ARAD

Un bărbat de 44 de ani, din Gyula, Ungaria a fost găsit chiar în cimitirul de pe raza localității Chișineu-Criș, având asupra sa o armă.

Se crede că, până să ajungă la locația respectivă, bărbatul ar fi umblat cu arma la el prin mai multe zone. Astfel că, dacă au existat persoane care să fii indentificat arma posesorului, există posibilitatea să fii rămas șocați.

Poliția Română a declarat la data de 20 Noiembrie, că toată întâmplarea ar fi avut loc pe 19 Noiembrie 2020, iar arma și muniția au fost confiscate de la respectivul bărbat.

Deși România nu se află la nivelul Statelor Unite ale Americii în privința problemelor legate de folosirea armelor, vedem că există oameni care decid să-și însușească astfel de obiecte pentru diferite scopuri.

Până la momentul actual, nu se cunoaște motivul real pentru care bărbatul ar fi ales să intre în cimitirul de pe raza localității Chișineu-Criș cu o armă asupra lui. Totuși nu se exclud variante probabilistice în care bărbatul de 44 de ani să fii dorit rezolvarea unei anumite probleme.

De asemenea, arma pe care acesta o deținea era una cu aer comprimat, având asupra lui o cutie metalică cu muniția aferentă, totul fiind deținut ilegal.

Decizia luată de oamenii legii este de confiscare a muniției și armei bărbatului. Totodată aceștia au întocmit un dosar de cercetare penală chiar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a armelor și munițiilor

Astfel de cazuri trebuie soluționate extrem de rapid, deoarece armele deținute în mod ilegal pot fii folosite în diferite moduri, pentru a îndeplinii anumite activități. Important de menționat este că, armele respective sunt deosebit de periculoase, în cazuri grave putând să ducă chiar la decesul vietății împușcate.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here