”VĂ ROG AJUTOR” Minoră dispărută și căutată de poliția din ARAD

O femeie din Arad, presupusa mamă a tinerei Adelina-Denisa Oproiu, a alertat poliția din Arad. Anunțul făcut de aceasta este dispariția fiicei. Întâmplarea a avut loc vineri seara pe 20 noiembrie.

Tânăra are 16 ani, iar în aceeași zi a decis să plece voluntar de acasă pe raza municipiului Arad. Dat fiind faptul că aceasta este minoră, există extrem de multe riscuri la care s-ar putea supune.

Nu sunt excluse și variantele în care tânăra ar putea să fii mers într-un anturaj dubios, iar mai apoi aceștia să îi planifice fuga. Până în acest moment un lucru este cert: tânăra nu s-a întors.

Aceasta este descrisă ca având: 1.65m întălțime, 55kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt. Totodată, ultima îmbrăcăminte cu care a fost văzută era o geacă de jeans, neagră, pantaloni de jeans negri, încălțăminte sport, neagră și o căciulă neagră.

Toată lumea speră ca aceasta tânără să fie în siguranță. Totuși există și voci rele care consideră că plecarea acesteia a fost declanșată de anumite scopuri. Tânăra pare să fii fost o persoană liniștită.

În final, oamenii care au informații extrem de utile ce ar putea conduce la depistarea Adelinei sunt rugate să sune la 112, sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here