IMPOSIBIL – CTP Arad acționează din nou ȘOCANT pentru călători – să fie răzbunare?

După ce mai multe persoane au fost revoltate de cele transmise de departamentul resurse umane de la CTP ( Control Transport Public ) Arad, s-au luat noi măsuri.

În urmă cu câteva zile, într-un articol s-a prezentat oferta salarială transmisă de o doamnă de la biroul de resurse umane CTP Arad, unde un vatman, șofer autocamion și de autobuz pot să primească 4000 lei brut. Astfel că, aceștia pot să rămână cu 2400 – 2450 încadrarea. Tichetele de masă fiind de 20 de lei pe zi.

După citirea acestor informații, multe persoane din mediul online au devenit extrem de revoltate pe sumele prezentate. Mulți dintre ei afirmând că acestea sunt false și nu reflectă realitatea.

În urma acestui articol, cei de la CTP Arad au actualizat programul de circulație al tramvaielor începând cu 23 Noiembrie 2020. Astfel că, pe principalele linii – 3 Făt Frumos – Gara Aradul Nou; 7 Făt Frumos – Billa; 18b – Făt Frumos – Billa vor circula numai două tramvaie pe oră la final de săptămână. Am putea spune că un tramvai ar veni odată la 30 de minute.

Încă nu se cunoaște motivul prinicipal pentru care s-a luat această decizia șocantă din partea CTP Arad, având în vedere că prețul unui bilet este de 3 lei, iar salariile transmise de către biroul de resurse umane par să fie de director.

Anumite persoane consideră această acțiune una extrem de revoltătoare, fiindcă o scădere a numărului de tramvaie duce automat la transportul a mai multor persoane într-un tramvai. De asemena, multe persoane nu își permit să plătească un taxi.

De exemplu, la Timișoara, un preț al biletului este de 2.50 lei, iar numărul de tramvaie și alte vehicule de transport public, sunt mai multe. Există voci care susțin că CTP Arad dorește să umilească călătorii și transportul public din Arad.

Oamenii pur și simplu nu înțeleg ceea ce se întâmplă cu transportul lor public și de ce această companie CTP dorește să acționeze într-un asemenea mod.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here