INCIDENT Drogații din parcul UTA Arad extrem de periculoși – localnicii îngroziți (MARE ATENȚIE)

Orașul Arad este foarte renumit pentru cuiburile de oamenii ai străzii extrem de periculoși. Aceștia își desfășoară activitatea prin cele mai circulate zone ale orașului, fără a fi intimidați de o posibilă sancțiune. Mulți dintre ei se droghează prin diferite metode, punând în pericol viața cetățeniilor din oraș. Unii dintre ei chiar se apropie de anumite persoane mult prea mult, putând să-i contamineze sau să-i infecteze pe viață.

Problema cu aceste personaje din Arad nu este veche. De câțiva ani buni, oamenii străzii din Arad reușesc să pună stăpânire pe anumite zone, iar poliția dacă acționează nu rezolvă nimic. Există mai multe posibilități din cauza cărora poliția nu este deloc eficientă în exterminarea grupurilor de oamenii ai străzilor periculoși. Printre aceste posibilități ar exista opinii care spun că poliția din Arad este mult prea slabă în fața acestor infractori, neputând să extermine cu succes cuiburile și grupările.

Un incident extrem de neplăcut s-a întâmplat chiar în parcul UTA, unde acești oamenii ai străzi, mulți dintre ei consumând droguri, fiind catalogați de locatari ca ”drogații din zonă”, au pus stăpânire pe parc. Părinții sunt îngroziți să-și lase copii în parcul respectiv, deoarece există riscului ca aceștia să rămână cu sechele pe viață dacă acești oamenii ai străzi le-ar transmite boli de neimaginat. Un alt risc, reprezintă armele de care aceștia dispun: cuțite, seringi, briceag, obiecte din metal etc. Aceste obiecte pot fi folosite de către ”drogați” să atace orice le este în cale.

Conform www.aradon.ro o localnică chiar a declarat: ”Noi, toți oamenii aceștia care ne vedem de treabă și ne plătim taxele și impozitele către stat… nu avem nicio protecție. Unde sunt polițiștii locali?

Odată ce ai dat față în față cu oamenii străzii din Arad, imaginile care îți vin în minte sunt cele cu renumitul parc Exarcheia din Atena, unde cuiburile de oamenii ai străzii extrem de violenți și aflați sub influența unor droguri extrem de periculoase, încep să fie recalcitranți.

De asemenea, o persoană a declarat pentru www.infoar.ro că: ”Aceste persoane sunt niște paraziți ai societății, trebuie exterminați până nu ne extermină ei orașul frumos și alungă turiștii dar și persoanele de bună credință.”

Distribuie!

2 comentarii la „INCIDENT Drogații din parcul UTA Arad extrem de periculoși – localnicii îngroziți (MARE ATENȚIE)

 • 19 noiembrie 2020 la 20:51
  Permalink

  Nu exterminarea este soluția că nu ne întoarcem la camerele de gazare ale lui Hitler. Trebuie să nu uităm că sunt oameni, fiul, fiica unor părinți, sora sau fratele cuiva. Este o problemă socială extrem de complexă și acești oameni au nevoie de ajutor, dependența lor este o boală. Pentru a putea fi cu adevărat ajutați trebuie însă să existe o rețea funcțională de ajutor, centre și programe unde să poată beneficia de ajutor prin tratament al sevrajului, al dependenței, consiliere. Personal nu știu să existe în Arad așa ceva, cunosc că există un centru care oferă ajutor, consiliere atât dependenților cât și familiei acestora,codependentilor în Târgu Mureș, lucrează acolo medici psihiatrii, psihologi, consilieri sociali, preoți de diferite confesiuni și totul este bilingv în limba română și maghiară. Așa ceva trebuie și în Arad și nu doar un asemenea centru, poliția trebuie pregătită și antrenată în a ști cum să abordeze un asemenea cetățean. Administrația arădeană trebuie să se gândească, să caute și să găsească căile prin care să îi protejeze pe cetățenii plătitori de taxe și impozite dar și să îi ajute pe acești nenorociți.

  Răspunde
  • 19 noiembrie 2020 la 21:06
   Permalink

   Subliniez că este scris ” exterminarea cuiburilor / grupurilor ”. Oricum, felicitări pentru propuneri

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here